Ολυμπιακός: Άλλοι Μουντιάλ, ο Θρύλος προετοιμασία!

Τι θέλει ο Μίτσελ να κάνει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.
Μεταξύ 20 Νοέμβρη και 18 Δεκέμβρη θα διεξαχθεί στο Κατάρ το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτός είναι και ο λόγος που μερικές μέρες πριν από τη σέντρα της σπουδαίας διοργάνωσης θα πέσουν σε… χειμερία νάρκη όλες οι διοργανώσεις των συλλόγων, εγχώριες και διεθνείς. Είναι μια πρωτόγνωρη συνθήκη που χρειάζεται πρωτόγνωρες λύσεις.
Ο Μίτσελ για παράδειγμα έχει ήδη σκεφτεί τι θέλει να κάνει η ομάδα του κατά τη διάρκεια που δεν θα υπάρχουν επίσημοι αγώνες λόγω του Μουντιάλ. Κι αυτό που θέλει είναι να κάνει μια μίνι προετοιμασία ο Ολυμπιακός.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη ρίξει την ιδέα για συμμετοχή των ερυθρολεύκων σε κάποιο τουρνουά (σε Ισπανία ή Ιταλία) απ’ αυτά που θα γίνουν σε όλη την Ευρώπη προκειμένου οι ομάδες να προσπαθήσουν να διατηρήσουν ένα ρυθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
