ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ: Η Ποντιακή υποδοχή στο αεροδρόμιο απο τους αγαπημένους της
Γύρισε απο το Τόκιο η πρωταθλήτρια του Τζούντο, Ελισάβετ Τελτσίδου και την υποδέχθηκαν οι αγαπημένοι της άνθρωποι με… ποντιακή μουσική!
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε την 7η θέση στο τζούντο, στη κατηγορία των -70 κιλών. Πριν λίγες μέρες, γύρισε απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην Ελλάδα και της έκαναν μια εντυπωσιακή υποδοχή καθώς στο αεροδρόμιο, ήταν τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά μία ποντακή χορευτική ομάδα οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν για να την τιμήσουν.
Η Ελισάβετ Τελτσίδου θα συνεχίσει τις προετοιμασίες μαζί με τον προπονητή της, Νίκο Ηλιάδη για να είναι πανέτοιμη στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν σε τρία χρόνια.
Δείτε την «θερμή» υποδοχή της Ελισάβετ Τελτσίδου:
View this post on Instagram
View this post on Instagram
TAGS
# Lifestyle
# Ελισάβετ Τελτσίδου
# Ελληνική Αποστολή Τόκιο 2020
# Ολυμπιακοί Αγώνες
# Σπορ
# Τόκιο 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
