Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποια ομάδα υποστηρίζει στο ποδόσφαιρο - Τι είπε για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στην ερώτηση εάν παρακολουθεί ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στην αγάπη του για την ΑΕΚ στην Ελλάδα και για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Ο Στέφανος Τστιτσιπάς ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Open της Αστάνα, επί του Ρούμπλεφ, αν παρακολουθεί και άλλα σπορ πέρα από το τένις, με τον ίδιο να απαντά:

«Ναι, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στο tour, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για τηλεόραση. Ως παιδί παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο, υποστηρίζω την ΑΕΚ επειδή και ο πατέρας μου την υποστηρίζει. Επίσης υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι τόσο επιτυχημένη στην Ευρώπη, όσο είναι ο Ολυμπιακός ας πούμε, υποστηρίζω και εκείνη την ομάδα».

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, επικράτησε με 2-0 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Open της Αστάνα. Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά, ο οποίος είναι στο Νο 6 θα είναι ο Ρώσος, νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News