Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρώτο σχόλιο on air μετά το δικαστήριο με τον Μαραντίνη
Η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ημέρες μετά το δικαστήριο με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής της.
Το ζευγάρι κατέληξε στο δικαστήριο, προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των παιδιών του.
Όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό.
Κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου απέφυγε να κάνει πολλές δηλώσεις και αρκέστηκε να στείλει ένα απλό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω κι εγώ τώρα, που λέει κι η Φαίη, ε; Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
TAGS
# Επικαιρότητα
