Άρης: Στα αποδυτήρια οπαδοί, «συνέλθετε, θέλουμε πάθος»

Eurokinissi
Η εμφάνιση του Άρη και η ήττα από την ΑΕΚ εκτός από προβληματισμό προκάλεσε και την αντίδραση των φιλάθλών, αφού μετά τις αποδοκιμασίες, κάποιοι βρέθηκαν στα αποδυτήρια για να εκφράσουν τα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές.
Οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές μία αντιπροσωπεία τους, έπειτα από την ήττα από την ΑΕΚ και την προβληματική εμφάνιση.
«Θέλουμε πάθος, καρδιά, ψυχή. Δεν είναι εικόνα αυτή για ποδοσφαιριστές του Άρη. Συνέλθετε΄όσο είναι καιρός και παίξτε μπάλα», ήταν το σαφές μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές. Είχαν προηγηθεί οι αποδοκιμασίες προς τους παίκτες με συνθήματα από την κερκίδα και γιουχαίσματα στα τελευταία λεπτά, κάθε φορά που οι παίκτες ακουμπούσαν την μπάλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ο Όσμαν έγινε ΜακΡέι: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα
- Ομπράντοβιτς: «Ξέρω τι πρέπει να διορθώσω»
- ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτικός Ζαφείρης με Μέσι και... Σφακιανάκη
- Super Cup: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι του τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
- Γιούργκεν Κλοπ: Αποθέωσε την Εθνική Ελλάδας - Οι ατάκες του για τον Τσιμίκα
