Πρίγκιπας Χάρι: Προφητεία θέλει τον θρόνο να περνάει σε εκείνον και όχι στον Γουίλιαμ
Υπάρχει το υπονοούμενο μιας πιθανής παραίτησης ή ατυχήματος που θα ανατρέψουν ολοκληρωτικά το σχέδιο της διαδοχής.
Κάθε μέρα έρχεται και μια νέα είδηση γύρω από τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Πλέον ο πρίγκιπας Χάρι επαναπροσδιορίζει τη στάση του απέναντι στο Παλάτι. Καθυστερεί το πολύκροτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ως πρίγκιπας στο Netflix αλλά και την έκδοση του βιογραφικού του βιβλίου. Τώρα, ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Sun με αναφορές σε προφητεία του Νοστράδαμου έρχεται να δώσει μία άλλη διάσταση στην συναρπαστική πορεία της ζωής του δούκα του Σάσεξ και της Μέγκαν Μαρκλ.
Ο συγγραφέας Mάριο Ρίντινγκ, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο του 2005 για τον Νοστράδαμο, ισχυρίζεται ότι ερμήνευσε ένα από τα μυστηριακά ποιήματα του. Το ποίημα αυτό αποκαλύπτει ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα παραιτηθεί και θα δώσει …αναγκαστικά το θρόνο στον μικρότερο γιο του, Χάρι.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
