Φενέρμπαχτσε: Ο Ιτούδης κυνηγά το... κόλπο της χρονιάς με τον Φακούντο Καμπάτσο!

Ετοιμάζει μεταγραφική βόμβα με τον Φακούντο Καμπάτσο η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.
Το Φακούντο Καμπάτσο θέλει να αποκτήσει η Φενέρμπαχτσέ και σύμφωνα με το «Encestando», δίνει στο Αργεντινό 9 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο «Φάκου» απασχολεί και τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μάλιστα φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2 εκατομμύρια ευρώ.
Επίσης με την περίπτωσή του ασχολούνται και οι Μάβερικς.
Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ έπαιξε την τελευταία διετία στους Ντέμνβερ Νάγκετς ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κέρδισε δύο τίτλους Ευρωλίγκα, το 2015 και το 2018. Με την Εθνική Αργεντινής, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.
Είναι προφανές ότι αν και εφόσον τον αποκτήσει η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, μετά τους Σκότι Ουίλμπεικιν και Νικ Καλάθη που πήρε το καλοκαίρι, προσθέτει ένα ακόμα ισχυρό όπλο στην μάχη της Ευρωλίγκας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
