Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ανατροπή με υπογραφή Κιάρτανσον

eurokinissi

Το κρύο αίμα του Ισλανδού Βίνταρ Κιάρτανσον έκρινε το ματς στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να έρχεται για άλλη μια φορά από πίσω στο σκορ και να παίρνει τη νίκη.

Η ατυχής έμπνευση του Στάικου να οπισθοχωρήσει την ομάδα του μετά το 0-1 και δύο χτυπήματα του οξυδερκή Ισλανδού φορ Βίνταρ Κιάρτανσον, έκριναν το ματς στο Περιστέρι υπέρ του γηπεδούχου Ατρόμητου.

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, αλλά χωρίς πολλές φάσεις, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Παντελάκη στο 63′, όταν ο υψηλόσωμος στόπερ πήδηξε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 75′ με τον Ισλανδό Κιάρτανσον, ο οποίος επίσης βρήκε δίχτυα χωρίς αμυντική πίεση.

Ο Στάικος φοβήθηκε την πίεση των γηπεδούχων και έριξε και τρίτο στόπερ, τον Μπαγκαλιάνη, για να κρατήσει την ισοπαλία, όμως ο Ατρόμητος, με τις δύο αλλαγές του Κόουλμαν, Μουνίθ και Τζαβίδα να αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο του κέντρου,  έφτασε στην τρίτη ανατροπή φέτος, με τον Κιάρτανσον να βρίσκεται και πάλι μόνος του απέναντι από τον Σούλη  για το 2-1 στο 86′.

Για τον ΠΑΣ, που του έχει γίνει συνήθεια φέτος να βρίσκει γκολ από τους κεντρικούς αμυντικούς του, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ εκτός έδρας, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από το ματς και από πολύ νωρίς έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, ενώ ο Ατρόμητος έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει πιο ψηλά, καθώς βρίσκεται πια στην έκτη θέση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News