Στοίχημα: Η απάντηση της Μίλαν

AMNA/EPA

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (11/10)

Η Μίλαν υποδέχεται την Τσέλσι στο Σαν Σίρο για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League. Την περασμένη αγωνιστική οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Απόψε ψάχνουν να δώσουν την απάντησή τους στους «μπλε». Η Μίλαν προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 2-0 κόντρα στη Γιουβέντους σε ματς που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και που σκοπεύουν να τα διατηρήσουν και στην αποψινή αναμέτρηση. Έπαιξαν καλά στην άμυνα και με προσωπικότητα, ενώ εκμεταλλεύτηκαν και τις ευκαιρίες τους στην επίθεση.

Παράλληλα, υπάρχει η αποφασιστικότητα να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Στις τελευταίες συμμετοχές της στο Τσάμπιονς Λιγκ το Σαν Σίρο δεν ήταν ακριβώς… κάστρο, με τις πιο δυνατές ομάδες να περνούν από εκεί (π.χ. Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη σεζόν κι άλλες τα προηγούμενα χρόνια)

Η Τσέλσι, από τη μεριά της, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική. Μετράει τρεις συνεχόμενες επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά την ταυτότητά της υπό τις οδηγίες του Γκρέιαμ Πότερ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες και τέτοιες αναμένεται να συναντήσει στο Μιλάνο.

Με τον άσο να προσφέρεται 3,40 και τη Μίλαν να λογαριάζεται αουτσάιντερ, εκτιμώ πως έχει αξία η επιλογή σε… μετρημένο ποντάρισμα.

22:00 Μίλαν-Τσέλσι       1           (3,40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News