Στοίχημα: Η Λάτσιο πηγαίνει με φόρα

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Πέμπτης (13/10).

Γεμάτη ευκαιρίες για στοίχημα είναι η μέρα με εξαιρετικούς αγώνες στο κουπόνι. Ένας από αυτούς είναι και το Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του UEFA Europa League.

Η Λάτσιο, όπως και η Στουρμ Γκρατς, έπειτα από τρία ματς στο γκρουπ έχουν από τέσσερις βαθμούς. Το ματς είναι κρίσιμο για αμφότερες καθώς επιδιώκουν να κάνουν βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την περασμένη εβδομάδα έμειναν στο 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η Λάτσιο, πάντως, πηγαίνει σ’ αυτό το ματς με… φόρα. Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 4-0 επί της Φιορεντίνα για τη Serie A. Ήταν η 3η συνεχόμενη επιτυχία της με αυτό το σκορ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι παίζει εξαιρετικά αυτή την περίοδο και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Σε συνδυασμό με την ποιότητά της, λογικά χαρακτηρίζεται φαβορί για να πάρει τη νίκη απόψε. Η Στουρμ Γκρατς, βρίσκεται κι αυτή σε καλή περίοδο. Προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Βάτενς, που ήταν το 4ο σερί ματς χωρίς ήττα (3-1-0, σε τρία από αυτά κράτησε το μηδέν).

Ο άσος προσφέρεται στο 1,55, ενώ αξία υπάρχει και στην επιλογή του άσος ημίχρονο – άσος τελικό που βρίσκεται σε τιμές μεταξύ του 2,30 και του 2,40.

22:00 Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς     1       (1,55)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News