Ρεάλ Μαδρίτης: Στον αέρα η συμμετοχή Κουρτουά στο clasico

Ο Τιμπό Κουρτουά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Τιμπό Κουρτουά ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και η αποθεραπεία του πάει πολύ πιο αργά από ότι όλοι στη Ρεάλ θα περίμεναν. Στην κατάσταση που είναι σήμερα οι πιθανότητες να αγωνιστεί  στο ντέρμπι της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα είναι 50-50.

Ο Βέλγος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (13/10), κάτι που σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση θα κάνει μόνο δύο προπονήσεις μέχρι την Κυριακή που είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος αγώνας  στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Κουρτουά δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 25 Σεπτεμβρίου, όταν υπερασπίστηκε την εστία του Βελγίου εναντίον της Ολλανδίας στο Nations League.

Γι’ αυτό, ακόμα κι αν δεν πονάει πια η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα θα είναι μεγάλο ρίσκο για τον Κάρλο Αντσελότι , δεδομένου ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να τραυματιστεί εκ νέου και τότε να απουσιάσει για πολύ καιρό.

Ο αντικαταστάτης του , Άντρει Λουνίν, πάντως , δέχθηκε τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (κόντρα σε Οσασούνα, Χετάφε και στα δυο ματς με Σαχτάρ).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News