Τζαζ - Μάβερικς 101-115: «Λίγος» αλλά... καλός ο Ντόρσεϊ

Facebook (Dallas Mavericks)
Σε φιλικό ματς της preseason στο ΝΒΑ, οι Μάβερικς νίκησαν τους Τζαζ με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να αγωνίζεται και να είναι καλός
Φιλική νίκη σε ματς της preseason του NBA για τους Μάβερικς κόντρα στους Τζαζ με 115-101 και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να παίζει μεν μόλις 5 λεπτά, αλλά σε αυτά να πετυχαίνει 7 πόντους με 2/2 τρίποντα, να μαζεύει 1 ριμπάουντ, ενώ είχε και 1 κλέψιμο.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς με 24 πόντους αν και είχε μόλις 2/9 τρίποντα (3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ). Ο Χάρνταγουεϊ πέτυχε 20 πόντους κι ο Γουντ 12 με 10 ριμπάουντ.
Για τη Γιούτα ο Μάρκανεν πέτυχε 21 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους πέτυχε ο Γκέι, 12 ο Κέσλερ, ο οποίος πήρε και 7 ριμπάουντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονζάλες: Ένας φοβερός τύπος σε μια πολύ δύσκολη αποστολή
- Ολυμπιακός: Με Μπέιλι η αποστολή για το ματς με την Καλαμάτα
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 65-62: Με σούπερ Ταϊρί συνέχισε αήττητος ο ΠΑΟΚ
- Βασίλης Σπανούλης: Το σχόλιό του για τις συνταρακτικές εξελίξεις στο ελληνικό μπασκετ
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος η υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων
