Παναθηναϊκός: Ολική ανατροπή με Κουρμπέλη!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδια με τη Λαμία, διαψεύδοντας τα προγνωστικά!

Κόντρα στα προγνωστικά, ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Φθιώτιδα, για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρά την αίσθηση ότι είχε τεθεί νοκ άουτ.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κουρμπέλης θα αρχίσει σίγουρα στην ενδεκάδα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει έχει υποχωρήσει, ο διεθνής αμυντικός χαφ εξακολουθεί να πονάει, όμως νιώθει πολύ καλύτερα και αισιοδοξεί ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή στο «Αθανάσιος Διάκος».

O Γιοβάνοβιτς ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες με τον Κουρμπέλη και αφού τον είδε να γυμνάζεται, δέχτηκε να ακολουθήσει το ταξίδι στη Λαμία. Πριν τη σέντρα, ο Γιοβάνοβιτς και ο Κουρμπέλης θα μιλήσουν και θα αποφασίσουν για τη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Τσέριν επέστρεψε στην αποστολή, όπως αναμενόταν, ενώ στην Αθήνα θα μείνουν οι Κώτσιρας και Σπόραρ. Οι δύο παίκτες ήταν οι μόνοι που δεν πήραν μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Την αποστολή επανδρώνουν οι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Τρουιγιέ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Μπιλάλ, Καμπετσής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News