Μπέικον: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»

«Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό», λέει ο Ντουέιν Μπέικον αν και το θέμα είναι να θέλει ο Παναθηναϊκός.
Μπορεί να μην βρίσκεται στο… Παναθηναϊκό κάδρο -τουλάχιστον προς στιγμήν- όμως ο Ντουέιν Μπέικον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και καλοβλέπει τον Παναθηναϊκό.
Η επιστροφή του στο NBA δεν… του βγήκε και από το περασμένο Σάββατο οι Λέικερς τον άφησαν ελεύθερο να συνεχίσει σε ομάδα που θέλει.
Μάλλον τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στον Παναθηναϊκό αλλά και άλλες ομάδες δεν τέτοια που να ανάβουν το πράσινο φως για την απόκτηση του. Ο ίδιος ο Αμερικανός πάντως δεν κρύβει ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα προβάλει τη σχέση του με τον Πάρι Λι.
Μιλώντας στο ertsports.gr, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είναι εξαιρετική η Ελλάδα, θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό. Δεν γνωρίζω ποιους ακριβώς έχουν στην ομάδα, αλλά ο Πάρις Λι είναι ο άνθρωπός μου. Είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ και πιστεύω πως η ομάδα θα οδηγηθεί με τον σωστό τρόπο και θα κερδίζει παιχνίδια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
