Παναθηναϊκός: Ολική ρήξη χιαστού ο Αλεξίς Τρουιγιέ - Τέλος η σεζόν

Eurokinissi
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ο Αλεξίς Τρουιγιέ υπέστη ολική ρήξη χιαστού στον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λαμία και χάνει τη σεζόν.
Αυτό που όλοι πιθανολογούσαν από την πρώτη στιγμή και απεύχονταν για τον Αλεξίς Τρουιγιέ επιβεβαιώθηκε το πρωί της Δευτέρας. Ο Γάλλος μέσος, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη Λαμία υπέστη ρήξη χιαστού. Έτσι, μένει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Τρουιγιέ τραυματίστηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. στον αγώνα με τη Λαμία. Σε ανύποπτη φάση γύρισε το γόνατο του αριστερού ποδιού του.
Το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή έδειξε ολική ρήξη χιαστού. Θα χειρουργηθεί και δεν πρόκειται να αγωνιστεί έως το τέλος της σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
