Στοίχημα: Υπό πίεση η Βιγιαρεάλ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Δευτέρας (17/10).

Η 9η αγωνιστική της La Liga ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Οσασούνα στο ουδέτερο «Σιουτάτ δε Βαλένθια» που χρησιμοποιεί το «Κίτρινο Υποβρύχιο» για τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μετράει τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σε αυτό το διάστημα ηττήθηκε δύο φορές κι έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Η Βιγιαρεάλ έπειτα από οκτώ ματς έχει 12 βαθμούς και το τελευταίο διάστημα βλέπει τις άμεσες αντιπάλους της, αυτές που διεκδικούν τις ευρωπαϊκές θέσεις να… ξεμακραίνουν στην κατάταξη. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει 17, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μπέτις έχουν από 19.

Επί του παρόντος αυτές οι τρεις δείχνουν τα καλύτερα στοιχεία και για την ώρα παρουσιάζονται ως οι ισχυρότερες υποψήφιες για την 4η θέση, την τελευταία που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Στο μεταξύ, όμως, αξίζει να σημειώσουμε πως η Βιγιαρεάλ τα πηγαίνει πολύ καλά στο Europa Conference League. Υπολογίζοντας, λοιπόν, όλα τα επίσημα παιχνίδια έχει μονάχα μια ήττα στα τελευταία έξι (3-2-1).

Από την πλευρά της, η Οσασούνα προέρχεται από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η μία ήταν το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και η άλλη ήταν η ήττα στο γήπεδό της από τη Βαλένθια με 2-1. Εκτός έδρας, δε, που έμοιαζε πως θα ήταν αδύναμη έχει δύο απανωτά θετικά αποτελέσματα (1-0 την Αλμερία, 1-1 με τη Ρεάλ).

22:00 Βιγιαρεάλ-Οσασούνα     1         (1,72)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News