Ραζβάν Λουτσέσκου: Γιατί έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου!

ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ μετά από διάλογο με δημοσιογράφο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε την τοποθέτησή του, στη συνέντευξη Τύπου του Καραϊσκάκης μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, και δεν την ολοκλήρωσε, καθώς έφυγε μετά από διάλογο που είχε με δημοσιογράφο. Αρχικά, στην τοποθέτησή του, σημείωσε :«Είναι μία νίκη που δίνει τους τρεις βαθμούς που είναι και το πιο σημαντικό αλλά μία νίκη εδώ δίνει ώθηση και αυτοπεποίθηση ειδικά για εμάς που ερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα, στα οποία αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Η ατάκα για αντιαθλητικό παίξιμο

Ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο και ο ΠΑΟΚ παίζει αντιαθλητικά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε:

«Παίξαμε αντιαθλητικά σήμερα; Νομίζω ότι πρέπει να ντρέπεστε κι εσείς κι η ΕΠΟ και οποιαδήποτε επιτροπή διαιτησίας. Δε δόθηκε ένα πέναλτι που είναι 10 φορές περισσότερο από άλλα που δίνονται σε ομάδες των Αθηνών. Σε εμάς δίνονται και παίρνονται πίσω! Δεν ξέρω τι συζητάνε οι διαιτητές. Θα πρέπει να καταλάβετε καλύτερα και να κάνετε πιο σωστά τη δουλειά σας, από το να ρωτάτε τέτοια πράγματα… Το μόνο που λείπει να γίνει, είναι να φυσήξει ο αέρας και να δίνεται πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας Παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό σήμερα και κερδίσαμε». Ακολούθως αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News