Παναθηναϊκός: Σενάριο με τον Πορτογάλο Ζοάο Αμαράλ

Πολωνός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός έχει ασχοληθεί με τον μεσοεπιθετικό της Λεχ Πόζναν Ζοάο Αμαράλ.

Τα μεταγραφικά σενάρια αποδεικνύονται παντός καιρού… Το νεότερο για τον Παναθηναϊκό προέρχεται από την Πολωνία και τον συνδέει με τον 31χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Λεχ Πόζναν, Ζοάο Αμαράλ.

Σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο, Πιότρ Κοζμίνσκι, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να απασχολεί τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού εν όψει του Ιανουαρίου. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, η Ίντερ Μαϊάμι και η Πάφος παρακολουθούν τον Ζοάο Αμαράλ.

Πάντως, ο Αμαράλ δεν είναι ελεύθερος. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και παρότι δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποτελεί βασικό μέλος της τα τελευταία χρόνια.

Με την πολωνική ομάδα ο Αμαράλ έχει 105 εμφανίσεις, έχει σκοράρει 33 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ. Κατά κύριο λόγο ο 31χρονος παίκτης κινείται στους χώρους πίσω από τον «φουνταριστό» επιθετικό και εκεί έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο του.

Φέτος, ο Αμαράλ έχει 22 συμμετοχές σε Πολωνία και Ευρώπη, με 3 γκολ και 3 ασίστ. Όμως, τις περισσότερες φορές ο ποδοσφαιριστής πέρασε στο ματς ως αλλαγή. Στο τελευταίο ματς της Λεχ Πόζναν με τη Γκόρνικ Ζάμπρε, ο Πορτογάλος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Μία κατάσταση που προφανώς τον δυσαρεστεί…

Βέβαια, οι τάσεις φυγής που έχει ο Αμαράλ, δεν σημαίνει ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς δεδομένα ψάχνει παίκτη που να καλύπτει τους μεσοεπιθετικούς χώρους, όμως είναι άγνωστο εάν έχει τον Αμαράλ στη λίστα του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News