Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός «κλείδωσε» την πρώτη μεταγραφή

Eurokinissi

Η απώλεια του Αλέξις Τρουγιέ προκαλεί κενό στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς, με τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού να χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση.

Η εδραιωμένη εντύπωση για τον Αλεξίς Τρουιγιέ ήταν πως αποκτήθηκε απλώς για να συμπληρώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική με τον Γάλλο μέσο. Διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολόγιζε τον ποδοσφαιριστή για τα πλάνα του και είχε το πλάνο για την ενσωμάτωση του στην ομάδα.

Ο Τρουιγιέ ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στις 15 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Ενίς Τσόκαϊ. Σε αντίθεση με τον Τσόκαϊ που έπαιζε βασικός στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ο Τρουιγιέ δεν είχε ρόλο στη Νις. Κατά συνέπεια, δεν είχε ρυθμό και χρειαζόταν περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί.

Ο Γιοβάνοβιτς περίμενε τον Τρουιγιέ, για να πάρει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι. Δυστυχώς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Επειδή ελάχιστα λεπτά μετά το ντεμπούτο του, ο Τρουιγιέ υπέστη ρήξη χιαστού στη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Μία άμεση παρενέργεια του τραυματισμού του Γάλλου είναι το κενό που προκαλεί στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος υπολόγιζε τον 23χρονο μέσο και τώρα θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσει, πρωτίστως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Έτσι και αλλιώς, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού παρακολουθούν μέσους, όπως τον 23χρονο Δανό της Νόρτζελαντ, Γιάκομπ Κρίστενσεν και τον 22χρονο Νορβηγό, Γιόχαν Χόβε της Στρόμγκνοσετ. Πλέον, αυτή η ανάγκη γίνεται πιο επιτακτική και οι «πράσινοι» πρέπει να κινηθούν νωρίτερα εν όψει του Ιανουαρίου.

Δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι ο Παναθηναϊκός θα κλείσει δύο μεταγραφές. Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει κρύψει πως δεν «αγαπάει» τις πολλές προσθήκες, ειδικά τον χειμώνα. Αλλά τουλάχιστον η απόκτηση ενός χαφ μοιάζει να έχει «κλειδώσει».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News