Παναθηναϊκός: Ενθαρρυντικά νέα για τον Γιοβάνοβιτς

Eurokinissi

Ο Γιοβάνοβιτς είδε τους πιο πολλούς «λαβωμένους» παίκτες του να τίθενται στη διάθεση του για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ενθαρρυντικά είναι τα νεότερα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εν όψει του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Γιατί ο Σέρβος προπονητής βλέπει τους περισσότερους από τους «πληγωμένους», να τίθενται στη διάθεση του για την Κυριακή.

Αϊτόρ, Τσέριν και Παλάσιος συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Τρίτης και έδειξαν πως ξεπέρασαν τους τραυματισμούς από το «πολεμικό» ματς με τη Λαμία. Για τον Ισπανό, ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει και την Τετάρτη και την Πέμπτη, για να ανταποκριθεί σε πιο έντονες ασκήσεις από τις πιο χαλαρές της Τρίτης.

Ο Φώτης Ιωαννίδης νιώθει καλύτερα, περιμένει το Σάββατο μία προστατευτική μάσκα για να φορέσει στο πρόσωπο και να μην κινδυνεύει στη χτυπημένη μύτη του. Ωστόσο, ο Γιοβάνοβιτς αμφιταλαντεύεται για το αν θα ρισκάρει με τον 22χρονο επιθετικό ή θα τον προφυλάξει για τα επόμενα ματς.

Ο Σπόραρ και ο Κώτσιρας γυμνάστηκαν με τους συμπαίκτες τους, με τον Σλοβένο να επανέρχεται, ενώ για τον Αρκάδα δεξιό μπακ θα φανεί στο προσεχές διήμερο. Διότι ο Κώτσιρας είχε πάρει μέρος σε προπονήσεις πριν από τα προηγούμενα ματς που έλειψε, όμως εν τέλει δεν τα κατάφερε να παίξει.

Εκκρεμεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του. Πάντως, η γενικότερη εκτίμηση είναι ότι ο αρχηγός θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News