Άρης: Η επιστροφή του Μπράμπετς δίνει επιλογές στον Πάρντιου για τη Λεωφόρο

Eurokinissi

Ο προπονητής του Άρη έχει και πάλι τον Γιάκουμπ Μπράμπετς στις προπονήσεις ενόψει του Παναθηναϊκού και θα περιμένει ως το τέλος της εβδομάδας και τον Μαντσίνι

Ο Άλαν Πάρντιου μαθαίνει τον Άρη με τον δύσκολο τρόπο εξαιτίας των δύο κομβικών απουσιών στην μεσοαμυντική γραμμή, του Γιάκουμπ Μπράμπετς και του Σεϊκ Ντουκουρέ.

Γι’ αυτό και η επιστροφή του Τσέχου κεντρικού αμυντικού στη σημερινή προπόνηση με την οποία άρχισε και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, του δίνει περισσότερες επιλογές και του επιτρέπει να χαμογελά.

Χωρίς τον Μπράμπετς στην άμυνα, ο Άρης υπέστη δύο σημαντικές ήττες από τον Βόλο και την ΑΕΚ, καθώς η άμυνα παρουσίασε σημαντικά κενά. Ο Ενκουλού άρχισε να προσαρμόζεται, αλλά θα έχει ενδιαφέρον αν ο Μπράμπετς επιστρέψει κατευθείαν στην ενδεκάδα, ή αν επιπλέον πάρει ανάσες ο Φαμπιάνο, που κι αυτός δείχνει κουρασμένος.

Και η τρίτη οπτική

Ωστόσο ο Πάρντιου έχει και μια νέα επιλογή. Μπορεί αν θέλει να χρησιμοποιήσει και τους τρεις σε ένα 3-5-2, έστω σε ένα διάστημα του αγώνα, αν έχει ένα σκορ που τον βολεύει.

Παράλληλα ο προπονητής του Άρη θα περιμένει και τον Ντάνιελ Μαντσίνι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Αργεντινός μετά την αρχική ανησυχία δείχνει να πατάει καλά το πόδι του και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα, ώστε να φανεί αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για τη Λεωφόρο.

Ιδανικό για τον Πάρντιου είναι να επιστρέψει και ο Ντουκουρέ, αλλά ο Ιβοριανός θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο, καθώς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη από την ερχόμενη εβδομάδα για να μπει στις προπονήσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News