ΑΡΗΣ: Κλείνει τον Σουηδό Μπρόρσον
Ο 25χρονος Φραντζ Μπρόρσον απασχολεί έντονα τους ανθρώπου του Άρη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Οι εξελίξεις τρέχουν παράλληλα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη. Εκτός από το θέμα του σέντερ φορ, ο Άρης κάνει τις κινήσεις του για την απόκτηση και δεύτερου κεντρικού αμυντικού μετά τον Φαμπιάνο.
Στα ραντάρ των κιτρίνων, βρίσκεται ο 25χρονος Σουηδός Φραντζ Μπρόρσον που αγωνίζεται στη Μάλμε. Πρόκειται για έναν διεθνή κεντρικό αμυντικό (2 συμμετοχές) και με παρουσία σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, που έκανε ένα πέρασμα ως δανεικός και στη δανέζικη Έσμπιεργκ.
Ο λόγος του ταξιδιού του Καρυπίδη
Το συμβόλαιο του Μπρόρσον ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου (Δεκέμβριο 21) και οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να τον αποκτήσουν άμεσα. Μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος του μεταγραφικού ταξιδιού του Θόδωρου Καρυπίδη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Μαρούσι 91-70: Δυναμικό ξεκίνημα για την Ένωση
- Τρινκιέρι: «Δεν κάναμε καλή αρχή και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα σε όλο το ματς»
- Μύκονος-ΠΑΟΚ 85-88: Το έκανε θρίλερ, αλλά πήρε τη νίκη
- Παυλίδης: Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο με την Μπενφίκα
- Αλέσιο Λίσι: «Οι μεταγραφές «μιλάνε» στο γήπεδο - Ιδιοκτήτης με πάθος ο Σαββίδης»
