Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγεκάνο 1-1: Δεν πίεσε, δεν νίκησε

ΑΠΕ-ΕΡΑ

Η Ατλέτικο επαναπαύτηκε στο γρήγορο 1-0 και προσπάθησε απλά να το υπερασπιστεί, αλλά ισοφαρίστηκε στο 92′ από τη μαχητική Ράγιο Βαγεκάνο.

Μια έξοχη συνεργασία του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Αλβάρο Μοράτα στο 20′ και το πέμπτο φετινό γκολ του μοναδικού Ισπανού στην ενδεκάδα του Τσόλο Σιμεόνε, δεν ήταν αρκεετό στη γηπεδούχο Ατλέτικο για να πάρει του τρεις πολύτιμους πόντους, απέναντι στη μαχητική Ράγιο Βαγεκάνο.

Κι αυτό γιατί στο 90′ η Ράγιο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χιμένεθ, που ο ρέφερι Χαβιέρ Ινγκλέσιας είδε ύστερα από υπόδειξη του VAR και ο Φαλκάο από την άσπρη βούλα έγραψε το τελικό 1-1.

Οι «ροχιμπλάνκος» επαναπαύτηκαν στο 1-0 και παραχώρησαν – ως συνηθίζουν – την πρωτοβουλία των κινήσεων στην ομάδα του Αντονί Ιραόλα, που έγινε επικίνδυνη, δημιούργησε φάσεις με κορυφαία το τετ-α-τετ του Φαλκάο στο 70′ (νικήθηκε από τον Γκρμπιτς και τον Σάβιτς που απομάκρυνε την μπάλα) και δικαιώθηκε στο 92′.

Η Ατλέτικο έχασε έτσι την ευκαιρία να πιάσει την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση με ματς περισσότερο.

Στα άλλα παιχνίδια, Σεβίλλη και Βαλένθια έμειναν στο 1-1 (86′ Λαμέλα – 8′ Καβάνι) και η Χετάφε με την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στο 2-2 (27′ Αλενιά, 76′ Χαντάντι – 2′ Ινιάκι Γουίλιαμς, 62′ Ραούλ Γαρθία).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News