Ολυμπιακός: Το 6/10 του Χάμες ως σταθερά για την επόμενη μέρα

Χάμες Ροντρίγκες
eurokinissi

Πέρα από ένα εντυπωσιακό γκολ ο Χάμες Ροντρίγκες είχε και ένα εντυπωσιακό στατιστικό στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί να ηγηθεί στην επόμενη μέρα.

Αν υπήρξε κάτι πολύ θετικό για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στο οποίο οι πρωταθλητές ηττήθηκαν με 2-1 αυτό αναμφίβολα έχει ονοματεπώνυμο: Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός ηγήθηκε των ερυθρόλευκων στο καλό τους διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν και έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ με απίθανο άλμα ύστερα από την έξοχη ασίστ του Ρέαμπτσιουκ.

Πέρα από το γκολ, ο Χάμες είχε μια σειρά θετικών ενεργειών σπρώχνοντας τον Ολυμπιακό προς τα καρέ του ΠΑΟΚ στο διάστημα που ο δικέφαλος υπέφερε, κυρίως από το 10ο λεπτό μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου που ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους.

Εντυπωσιακό δίχως αμφιβολία είναι ότι σύμφωνα με την επίσημη στατιστική του αγώνα ο Χάμες είχε 6/10 εύστοχα γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό, πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Όχι μόνο τον μέσο όρο του Ολυμπιακού, γενικότερα στο ποδόσφαιρο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Χάμες μπορεί να είναι μία από τις κολόνες της ομάδας στην επόμενη μέρα. Ένας παίκτης στον οποίο μπορεί και πρέπει να στηριχθεί ο Ολυμπιακός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News