Στοίχημα: Περιμένουμε την αντίδραση του Ολυμπιακού

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τα σημερινά παιχνίδια της Super League

Γεια και χαρά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League και ξεκινάμε τις επιλογές μας με το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Βόλο στο Περιστέρι.

Από προκρίσεις στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προέρχονται οι δυο αντίπαλοι. Ο Βόλος πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας με 4-0 του Ιωνικού στο «Πανθεσσαλικό». Ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση στην παράταση στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-1. Στο πρωτάθλημα υποχώρησε στη βαθμολογίας, έχοντας μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, αλλά παραμένει αήττητος στο Περιστέρι.

Αμφίρροπο ματς και καλύτερη επιλογή φαντάζει η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Παναιτωλικός εναντίον Ολυμπιακού το επόμενο ματς ανάλυσης. Θύμα έκπληξης έπεσε στο Κύπελλο ο Παναιτωλικός, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Καλαμάτα στη διαδικασία των πέναλτι. Έπεσε κάτω από την πρώτη εξάδα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού δεν έχει νικήσει στα δυο τελευταία.

Τι να πει κανείς για τον Ολυμπιακό. Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 2-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται δέκα πόντους μακριά από την κορυφή και η αρρώστια, όπως είχε πει και ο Μίτσελ, φαίνεται να είναι ανίατη.

Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση στο Αγρίνιο και θα τον στηρίξουμε στο διπλό από το πρώτο ημίχρονο.

19:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ         Χ ΗΜ.        (2.10)

19:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        2 ΗΜ. /2 ΤΕΛ.        (2.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News