FIBA Champions League: Θρυλικός προπονητής πέθανε στο γήπεδο
Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Ουνικάχα – Ντιζόν για το Champions League υπέστη καρδιακή προσβολή ο παλαίμαχος Ισπανός προπονητής Μάρτιν Ουρμπάνο.
Ο Ουρμπάνο υπήρξε τρεις φορές προπονητής της ομάδας της Μάλαγα την δεκαετία του 1970. Ο χαμός του, σε ηλικία 72 χρονών, σκόρπισε θλίψη στο στρατόπεδο της Ουνικάχα.
Ήταν στο γήπεδο και παρακολουθούσε τον αγώνα μεταξύ της Ουνικάχα και της γαλλικής Ντιζόν, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή.
Οι γιατροί τον έβγαλαν από το γήπεδο και έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Ουρμπάνο έπασχε από στηθάγχη και η καρδιά του δεν άντεξε την ένταση του αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που επιλέχθηκε ως πρώτος αρχηγός ο Ντε Φράι
- ΑΕΚ: Το deal της «Ένωσης» με την ΛΑΣΚ για τον Λιούμπιτσιτς
- Ρέτσος: «Πρωταρχικός στόχος η είσοδος στον όμιλο του Champions League, να μπαίνουμε στα ματς με την ίδια δυναμική»
- Σέιν Λάρκιν: «Αν ήταν ακόμα στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν…»
- Νότιγχαμ: Παρών στην προετοιμασία της ο Βαγγέλης Μαρινάκης
