FIBA Champions League: Θρυλικός προπονητής πέθανε στο γήπεδο
Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Ουνικάχα – Ντιζόν για το Champions League υπέστη καρδιακή προσβολή ο παλαίμαχος Ισπανός προπονητής Μάρτιν Ουρμπάνο.
Ο Ουρμπάνο υπήρξε τρεις φορές προπονητής της ομάδας της Μάλαγα την δεκαετία του 1970. Ο χαμός του, σε ηλικία 72 χρονών, σκόρπισε θλίψη στο στρατόπεδο της Ουνικάχα.
Ήταν στο γήπεδο και παρακολουθούσε τον αγώνα μεταξύ της Ουνικάχα και της γαλλικής Ντιζόν, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή.
Οι γιατροί τον έβγαλαν από το γήπεδο και έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Ουρμπάνο έπασχε από στηθάγχη και η καρδιά του δεν άντεξε την ένταση του αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βαγγέλης Λιόλιος: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ για στημένους αγώνες - Ποια τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται
- Ολυμπιακός: Το πλάνο του Ιμανόλ για Σπάρτα Πράγας
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός με έναν εξτρέμ και πολλές απαιτήσεις
- Ηρακλής: Το αίτημα στην ΚΕΔ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Οι κομβικές συζητήσεις του Αλέσιο Λίσι!
