Στοίχημα: Βολεύει η ισοπαλία στην Λειψία

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης 25 Οκτωβρίου

Γεια και χαρά και Καλή Τρίτη σε όλους! Επιστροφή στις σεντονάτες ημέρες με αναμετρήσεις από την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αρχή από Πορτογαλία και το Ντα Λουζ της Λισαβόνας όπου η Μπενφίκα φιλοξενεί την Γιουβέντους. Έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας οι γηπεδούχοι θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συνεχίζουν να είναι αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Η Γιούβε χρειάζεται νίκη στο σημερινό παιχνίδι και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κερδίζει αυτή την πρόκριση. Δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League, κάτι που είναι πιο εφικτό από την είσοδο στην πρώτη δυάδα. Δεν θέλει να ηττηθεί στο σημερινό ματς και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λειψία υποδέχεται την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου και κάτοχο του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης. Στη δεύτερη θέση οι Γερμανοί, μετά τις δυο νίκες επί της Σέλτικ. Χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς, καθώς καραδοκεί η Σαχτάρ, η οποία έχει και πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Στην πρώτη θέση και αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις η βασίλισσα, δείχνει να είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Θέλει ένα βαθμό για να σφραγίσει την πρόκριση στους «16».

Κίνητρο υπάρχει και στους δυο αντιπάλους και καλύτερη περίπτωση πονταρίσματος φαντάζει η ισοπαλία.

22:00 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ      Χ ΗΜ.         (2.20)

22:00 ΛΕΙΨΙΑ – ΡΕΑΛ   Χ         (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News