Στοίχημα: Μπενφίκα-Γιουβέντους, σκοράρουν και οι δύο

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (25/10).

Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Ντα Λουζ» για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League. Ένα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες.

Η Μπενφίκα έχει οκτώ βαθμούς και χρειάζεται νίκη για να περάσει στους «16», ενώ της κάνει και η ισοπαλία σε συνδυασμό με το να μη νικήσει η Μακάμπι Χάιφα την Παρί Σεν Ζερμέν στο άλλο ματς του γκρουπ.

Η Γιουβέντους, από τη μεριά της, έχει τρεις βαθμούς και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές της να περάσει στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης στο φινάλε των ομίλων. Αν δεν νικήσει θα μείνει εκτός συνέχειας του Champions League, αλλά θα έχει πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για το Europa League.

Η Μπενφίκα προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Πόρτο εκτός έδρας για την Primeira Liga. Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. Ήδη μετράει 19 σερί επίσημα ματς χωρίς ήττα με 16 νίκες σε αυτό το διάστημα! Από τις τρεις ισοπαλίες της, οι δύο ήταν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν…

Η Γιουβέντους μετά την ήττα με 2-0 από την Μακάμπι Χάιφα που την έφερε στη θέση που βρίσκεται τώρα στο Champions League, έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης. Νίκησε με 1-0 την Τορίνο και με 4-0 την Έμπολι για τη Serie A και πηγαίνει με διαφορετικό αέρα στην Πορτογαλία, αν και αντιμετωπίζει απουσίες.

Ωστόσο, δεν της μένει άλλη επιλογή από το να παλέψει και να ρισκάρει για να πάρει τη νίκη. Οπότε την περιμένω επιθετική. Σε αυτό το σενάριο, η Μπενφίκα θα βρει χώρους για να επιτεθεί και διαθέτει το ταλέντο για να κάνει ζημιά στους «μπιανκονέρι». Το goal/goal προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 1,75.

22:00 Μπενφίκα-Γιουβέντους    G/G           (1,75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News