ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Θέλει το μπαμ με Μπιανκόνι
Η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή αποτελεί εγγύηση για το σχεδιασμό των Θεσσαλών ενόψει της Super League 2
Μπορεί ο Μιγκέλ Μπιανκόνι να αποχώρησε από τον Λεβαδειακό, ωστόσο η πιθανότητα να επιστρέψει ξανά στη χώρα μας είναι αρκετά μεγάλη. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, αν δεν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα θα είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας άμεσα. Οι Καρδιτσιώτες αναμένεται να αποτελέσουν, την πέμπτη ομάδα στην εν Ελλάδι καριέρα του.
Ο 29χρονος σέντερ φορ, έχει φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά καταγράφοντας 42 συμμετοχές και 22 τέρματα, της Λαμίας με 17 συμμετοχές και 5 τέρματα και του Λεβαδειακού με 19 συμμετοχές και 6 τέρματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
