Ναντ: Ο Σισοκό και το αγγλικό «φέσι»

O Moύσα Σισοκό φεύγοντας από την Αγγλία άφησε απλήρωτους λογαριασμούς ύψους 70.000 λιρών.
Η Ναντ του Μούσα Σισοκό αντιμετωπίζει απόψε (27/10) την Καραμπάγκ και θέλει αποτέλεσμα για να ελπίζει στην 3η θέση του ομίλου που δίνει συνέχεια στο Conference League.
Ο Σισόκο έχει κερδίσει αρκετά λεφτά στην καριέρα του -κυρίως από το συμβόλαιό του με την Τότεναμ- που του επιτρέπουν να ζήσει μια ξέγνοιαστη ζωή, ωστόσο έχει… χρέη.
Σύμφωνα με τη Sun, ο μέσος της Ναντ χρωστά σχεδόν 70.000 ευρώ σε λογαριασμούς ρεύματος από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αγγλία και διέμενε με τη σύζυγό του σε διαμέρισμα αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Φεύγοντας από το νησί άφησε τους λογαριασμούς απλήρωτους με αποτέλεσμα η εταιρεία διανομής ρεύματος να του υποβάλλει μήνυση.
Δεδομένου ότι ο Σισοκό ζει πλέον στη Γαλλία η εταιρεία δεν μπορεί να κατάσχει χρήματα από τον λογαριασμό του και αναζητεί άλλους τρόπους να πληρωθεί τους λογαριασμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
