Στοίχημα: Λανς-Τουλούζ, σε φόρμα και επιθετικές

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Παρασκευής (28/10).

Στο «Stade Bollaert-Delelis» διεξάγεται απόψε η αναμέτρηση Λανς-Τουλούζ που ανοίγει το… χορό της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1. Είναι ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Λανς είναι δεύτερη στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Με νίκη θα μειώσει τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς. Ωστόσο, ο στόχος της δεν είναι να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στις τάξεις της γνωρίζουν πως αυτό είναι ουτοπικό. Θέλουν, όμως, να βγουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν και ονειρεύονται με το Champions League.

Η Λανς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0 επί της Μονπελιέ (εντός έδρας) και της Μαρσέιγ (εκτός έδρας). Συνολικά, σε 12 ματς έχει ρεκόρ 8-3-1 και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Η Τουλούζ, πάλι, βρίσκεται και αυτή σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς ήττα (δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, όλα goal/goal, ενώ τα τρία έγιναν και Over 2,5). Θα παλέψει για ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα που θα την φέρει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

22:00 Λανς-Τουλούζ         1&Over 2,5           (2,25)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News