Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ πανέτοιμος στην προετοιμασία του 2023!

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα δεν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν και ήδη βλέπει την ολική επαναφορά του για το καλοκαίρι.
Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό γόνατο, μετά την ολική ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.
Ο Ισπανός εξτρέμ θα μείνει για μερικές μέρες στη Βαρκελώνη, για να τελεί υπό την παρακολούθηση του ορθοπεδικού Ραμόν Χουγάτ, ο οποίος τον χειρούργησε. Ο Καταλανός ιατρός θα επιβλέψει το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.
Για την ώρα, η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του Αϊτόρ στην Αθήνα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ο 26χρονος επιθετικός θα γυρίσει στην Ελλάδα για το δεύτερο και πιο μακροχρόνιο κομμάτι της ανάρρωσης.
Ρεαλιστικά μιλώντας, ο Αϊτόρ δεν πρόκειται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν. Ούτε καν στα Play Offs, παρότι απέχουν αρκετά ακόμα.
Ο στόχος του Ισπανού άσου είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, στα τέλη Ιουνίου του 2023.
Φυσικά, πάντα υπό την αίρεση πως ο Αϊτόρ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, που λήγει στις 30/6/2023. Αλλά οι συζητήσεις θα επαναληφθούν στο προσεχές διάστημα, μόλις ο ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να πάρει μέρος.
Hi everyone. I am writing these lines to tell you that my knee surgery has been a success. Thanks to Dr. Cugat and his entire team at @quironsalud for the work done. I’m very positive and looking forward to start my recovery ❤️💪🏼 pic.twitter.com/WKgecyuqXP
— Aitor Cantalapiedra (@AitorCF10) October 31, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
