NBA: Ένας Κάρι δεν αρκεί για να... φέρει το ριπίτ στους Γουόριορς!

Twitter

Ο Στεφ Κάρι οργίασε κόντρα στους Χιτ, ωστόσο οι Γουόριορς γνώρισαν νέα ήττα από το Μαϊάμι και προβληματίζουν με το ξεκίνημα τους στη σεζόν. Όσα συνέβησαν στα παρκέ του ΝΒΑ τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου.

Τι κι αν σημείωσε το τρίτο triple double της καριέρας του; Τι κι αν στους φυσιολογικούς 23 πόντους, και τις 13 ασίστ προσέθεσε ο αθεόφοβος ακόμη και… 13 ριμπάουντ;

Ο Στεφ Κάρι έκανε τα πάντα στο Μαϊάμι για να οδηγήσει τους Γουόριορς στην πρώτη τους φετινή νίκη μακριά από το Σαν Φρανσίσκο, άλλα για άλλη μια φορά η προσπάθειά του κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Οι πρωταθλητές επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την εξαιρετικά προβληματική εικόνα τους ως σύνολο και αν και εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, στο φινάλε παραδόθηκαν στις ορέξεις του σπουδαίου Τζίμι Μπάτλερ και ηττήθηκαν με 116-109.

Καλύτερο δώρο γενεθλίων από το τελευταίο καθοριστικό σουτ του ηγέτη του δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Έρικ Σποέλστρα…

Βουλιάζουν οι… ακυβέρνητοι Νετς

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του διαζυγίου με τον Στιβ Νας, οι ακυβέρνητοι Νετς έγιναν… φύλλο και φτερό στην τελευταία περίοδο από τον απίθανο Ζακ Λαβίν που με 20 πόντους στο τέταρτο δωδεκάλεπτο οδήγησε τους Μπουλς σε θρίαμβο μέσα στο Μπρούκλιν με 108-99 και υποχρέωσε την παρέα του Κέβιν Ντουράντ στην έκτη τους ήττα σε οκτώ παιχνίδια από το ξεκίνημα της regular season.

Ο Κέβιν Ντουράντ, πάντως, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι τόσο για την ήττα της ομάδας του, όσο για την απόλυση του Νας και το κατά πόσο η συγκεκριμένη κίνηση αποτελούσε δική του επιθυμία. Τι απάντησε ο ίδιος; «Παιδιά, εγώ κοιμόμουν το μεσημέρι και το έμαθα όταν ξύπνησα»…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:

Νετς – Μπουλς 99-108
Θάντερ – Μάτζικ 116-108
Χιτ – Γουόριορς 116-109
Σανς – Τίμπεργουλβς 116-107

Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις της βραδιάς:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News