Στοίχημα: Μίλαν με κίνητρο και από ημίχρονο

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Τετάρτη. Ημέρα Champions League και η σημερινή, με την αυλαία να πέφτει στην φάση των ομίλων και να γίνονται γνωστές οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αρχή από τον 8ο όμιλο και την αναμέτρηση στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε δεινή θέση οι Ιταλοί, που ισοβαθμούν με την Μακάμπι Χάιφα, αλλά δεν έχουν πλεονέκτημα. Άρα, χρειάζονται πρωτίστως, καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ισραηλινούς, στο εντός έδρας ματς με την Μπενφίκα. Έχουν μόλις μια νίκη και μετράνε και πέντε ήττες.

Στην κορυφή η Παρί, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά θέλει νίκη για να σφραγίσει την πρωτιά. Ισοβαθμεί με την Μπενφίκα, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία. Αν κάποιος έχει ισχυρό κίνητρο αυτοί είναι οι γηπεδούχοι. Μάχονται για την κατάληψη της τρίτης θέσης, όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Καλύτερη επιλογή για εμάς είναι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στον 5ο όμιλο η Μίλαν υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ και ο άσος από ημίχρονο θα είναι η πρόταση μας. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται έστω την ισοπαλία για να κατακτήσουν το πολύτιμο εισιτήριο της επόμενης φάσης, ενώ για τους φιλοξενούμενους η νίκη είναι μονόδρομος.

22:00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ     Χ ΗΜ.         (2.40)

22:00 ΜΙΛΑΝ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ      1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ.        (2.37)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News