ΑΕΚ: Τι κάνει με το δίδυμο Μήτογλου – Τζαβέλλα

Η ΑΕΚ πάει στην Τρίπολη με νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και εμείς βρήκαμε τι έχει κάνει με δίδυμο τους Μήτογλου και Τζαβέλλα
Η απουσία των Βίντα και Μουκουντί φέρνει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις την ΑΕΚ. Για φέτος. Απόψε στην Τρίπολη η Ενωση πρέπει να… γυρίσει στα παλιά. Η άμυνά της θα αλλάξει σε ένα ματς ειδικών συνθηκών. Τζαβέλλας και Μήτογλου αναμένεται να είναι οι κολώνες της ομάδας που θα παρατάξει ο Αλμέιδα στην Αρκαδία.
Η πρώτη τους φορά. Για φέτος. Οι δυο τους δεν είναι νέοι στην ομάδα, μήτε θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί. Μόλις πριν από λίγους μήνες ήταν βασικοί στην περσινή ΑΕΚ. Και όχι σε λίγα ματς. Συνολικά 14 αγώνες ήταν οι αγώνες που έπαιξαν μαζί. Σε αυτούς η Ενωση στα τέσσερα κράτησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν. Στα υπόλοιπα δέκα είχε παθητικό 16 τερμάτων.
Η στατιστική λέει ότι σε αυτά τα προαναφερθέντα παιχνίδια η ΑΕΚ είχε τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Πέρυσι όμως ήταν άλλες συνθήκες και καταστάσεις. Η φετινή ΑΕΚ είναι διαφορετική. Τζαβέλλας και Μήτογλου έχουν δύσκολη αποστολή, αλλά ξέρουν… τη δουλειά. Δεν ήρθαν χτες στην ομάδα. Έχουν μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση για το αποψινό ματς. Υπόσχονται ότι οι αριθμοί οι περσινοί είναι μια άλλη ιστορία. Το σήμερα δεν μπορεί να περιμένει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
