Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των «αιωνίων» στο ντέρμπι

Sportday.gr

Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Μίτσελ παρατάσσουν χωρίς εκπλήξεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο κρίσιμο ντέρμπι της Λεωφόρου. Δείτε με ποιους ξεκινούν την αναμέτρηση οι δύο «αιώνιοι».

Χωρίς εκπλήξεις και με όλα τους τα ετοιμοπόλεμα αστέρια στο… πάλκο παρατάσσουν Γιοβάνοβιτς και Μίτσελ τις ομάδες τους στο καθοριστικό ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού στηρίζεται στη… συνταγή των επιτυχιών και παρατάσσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Μπρινιόλι υπερασπίζεται την «πράσινη» εστία, οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον καλύπτουν το κέντρο της άμυνας, με Σάντσες, Χουάνκαρ στα άκρα. Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ θα συνθέτουν την τριάδα των χαφ, ενώ Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ αυτήν της επίθεσης.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού από την πλευρά του χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ίδια ενδεκάδα με κάποιο από τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» (εκείνο του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό).

Στα «ερυθρόλευκα» δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης και στην άμυνα οι Ρέαμπτσιουκ, Αβιλα, Παπασταθόπουλος και Ντόι. Οι Εμβιλά και Ινμπόμ θα είναι στις θέσεις 6 και 8 ενώ η τριάδα μπροστά τους θα απαρτίζεται από Χάμες, Μπιέλ και Μασούρα. Στην κορυφή της επίθεσης τέλος θα είναι ο Μπακαμπού, που προτιμήθηκε από τον Ελ Αραμπί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News