Oλυμπιακός: Αήττητος ο Χάμες Ροντρίγκες στα πρώτα του clasico στην Ευρώπη

Ο Χάμες Ροντρίγκες με Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μπάγερν Μονάχου, Έβερτον και Ολυμπιακό δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο πρώτο clasico.
Με το 1-1 στη «Λεωφόρο» κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Χάμες Ροντρίγκες κατάφερε να επεκτείνει το αήττητο ρεκόρ στις πρεμιέρες του στα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι που αγωνίστηκε.
Στο αφιέρωμα που έκανε η ιστοσελίδα της Κολομβίας futbolred έψαξε όλα τα πρώτα ντέρμπι του με Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μπάγερν Μονάχου, Έβερτον και Ολυμπιακό.
«Η Ευρώπη ήταν η ιδανική ήπειρος για τον Χάμες Νταβίντ Ροντρίγκες Ρούμπιο» είναι το συμπέρασμα της έρευνας.
Το 2010 με την Πόρτο, απέναντι στην Μπενφίκα, στο ματς που διεξήχθη στις 7 Νοεμβρίου αγωνίστηκε μόλις οκτώ λεπτά στην ευρεία νίκη με σκορ 5-0.
Στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Πόρτο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, αλλά ο Χάμες ήταν στον πάγκο.
Με τη Μονακό απέναντι στη Νις, στο παιχνίδι που έγινε τον Δεκεμβρίου του 2013, πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη με 3-0 και αυτή τη φορά ήταν από τους πρωταγωνιστές.
Με τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο, που έγινε στις 20 Αυγούστου 2014, ο Χάμες Ροντρίγκες ισοφάρισε το γκολ του Ραούλ Γκαρσία.
Το πρώτο του “clasico” κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν επίσης το 2014, ένα ντέρμπι στο οποίο οι Μαδριλένοι νίκησαν τους Καταλανούς με σκορ 3-1 και σε αυτό το ματς ο Χάμες έδωσε ασίστ στον Καρίμ Μπενζεμά.
Με την Μπάγερν στο “Klassiker” απέναντι στην Ντόρτμουντ τον Νοέμβριο του 2017 ο Κολομβιανός συνέβαλε στη νίκη 3-1 με δύο δικές του ασίστ.
Με την Έβερτον απέναντι στη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ που διεξήχθη στις 17 Οκτωβρίου 2020 στο «Γκούντισον Παρκ» ο Ροντρίγκες γεύτηκε την ισοπαλία (2-2 ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
