Παναθηναϊκός: Το πρώτο «όχι» για τον Μπιλάλ Αμπντελραχμάν

Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε στον 19χρονο Αιγύπτιο επιθετικό να ενσωματωθεί στην Εθνική Νέων της πατρίδας του.

Μία ενδιαφέρουσα είδηση για τον Μπιλάλ Αμπντελραχμάν διαδόθηκε τις τελευταίες ώρες στον αιγυπτιακό Τύπο. Ο 19χρονος «κανονιέρης» του Παναθηναϊκού Κ19 είχε κληθεί στην Εθνική Νέων της Αιγύπτου, όμως δεν θα πάρει μέρος στο προπονητικό καμπ.

«Πηγή» από την αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανέφερε πως από το Τριφύλλι δεν επέτρεψαν στον Μπιλάλ να ταξιδέψει στην πατρίδα του, φροντίζοντας παράλληλα να εξηγήσουν την απόφαση τους στον ομοσπονδιακό προπονητή, Μαχμούντ Γκαμπέρ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν τον Μπιλάλ και θέλουν να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς. Κάτι που δεν θα συνέβαινε, εφόσον ο παίκτης έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αίγυπτο.

Η Εθνική Νέων της βορειοαφρικάνικης χώρας θα εγκατασταθεί για πολυήμερη προετοιμασία στην Τουρκία και θα δώσει φιλικά. Συνήθως ο Μπιλάλ αποτελεί τον βασικό επιθετικό της και έχει πάρει μέρος σε διεθνή τουρνουά, αλλά στην παρούσα φάση θα μείνει στην Αθήνα.

Ο Μπιλάλ διακρίνεται πανευρωπαϊκά φέτος, έχοντας 9 γκολ σε τρεις αναμετρήσεις του Youth League με τον Παναθηναϊκό 19. Οπότε, η διαχείριση του από τους «πράσινους» παίρνει πλέον άλλη διάσταση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News