Στοίχημα: Λιόν-Νις, με κατεύθυνση το G/G

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Παρασκευής (11/11).

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1 ανοίγει απόψε στο «Groupama Stadium» με την αναμέτρηση της Λιόν με τη Νις. Οι δύο ομάδες «χτίστηκαν» το περασμένο καλοκαίρι με στόχο να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League. Αντ’ αυτού βρίσκονται στην 8η και 9η θέση, αντίστοιχα.

Γι’ αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος για αμφότερες. Η Λιόν αφότου άλλαξε προπονητή και την ανέλαβε ο Λοράν Μπλαν εμφάνισε σημάδια βελτίωσης. Πήρε ορισμένα καλά αποτελέσματα (νίκες με τη Μονπελιέ εκτός έδρας με 2-1 και με την Λιλ εντός έδρας με 1-0), αλλά στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 1-0 από τη Μαρσέιγ εκτός έδρας.

Ο Γάλλος τεχνικός υποστήριξε πως έχει πολλά να μάθει ακόμη για την ομάδα του και τους παίκτες του. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται χρόνο για να φέρει το συγκρότημά του στα μέτρα του.

Η Νις, από τη μεριά της, προέρχεται από έξι συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια χωρίς ήττα. Σ’ αυτό το διάστημα έχει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Εξαιτίας αυτής της καλής πορείας μεταξύ της Ligue 1 και του Europa Conference League, σταμάτησαν και οι φήμες περί απόλυσης του προπονητή Λουσιάν Φαβρ.

Έχει αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, η Νις παίζει με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ενώ βελτιωμένη είναι και η αποτελεσματικότητά της στις δύο περιοχές. Αυτό της δίνει άλλον… αέρα ενόψει της αναμέτρησής της με την Λιόν. Το goal/goal προσφέρεται στο 1,75…

22:00 Λιόν-Νις     G/G         (1,75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News