Στοίχημα: Φεύγει αλώβητη από την Γένοβα η Λέτσε

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου

Χαιρετώ τους φίλους του στοιχήματος και εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Το τελευταίο μας ΣΚ με αγώνες από εγχώρια πρωταθλήματα, αφού από την επόμενη Κυριακή θα μπούμε σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αρχή στις σημερινές μας επιλογές από την αναμέτρηση Νιούκαστλ – Τσέλσι της Αγγλικής Premier League. Από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και από αήττητο σερί εννιά αγώνων προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Τσέλσι, αντίθετα, δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές με συνέπεια να υποχωρήσει αισθητά και να βρίσκεται πλέον στην 7η θέση. Η απογοήτευση του κόσμου είναι μεγάλη και ίσως υπάρξει και νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Σε καλύτερη κατάσταση η Νιούκαστλ, αλλά η Τσέλσι μπορεί να δείξει χαρακτήρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς πάντως θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια υποδέχεται την Λέτσε, σε ένα ματς που θα επιλέξουμε την ισοπαλία. Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται οι Γενοβέζοι, οι οποίοι μετρούν μόλις μια νίκη στις πρώτες 14 αγωνιστικές και έχοντας τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Σημαντική νίκη επί της Αταλάντα πήρε η Λέτσε, ένα τρίποντο ψυχολογικής ανάτασης αλλά και βαθμολογικής σημασίας. Είναι πιο άνετη από την αντίπαλο της, αλλά δύσκολα θα χάσει.

19:00 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΛΕΤΣΕ  Χ (3.00)

19:30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΣΕΛΣΙ  Χ ΗΜ. (2.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News