ΑΕΚ: Διάψευση για Ροντινέι και Μοχίκα
Η ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να εξετάζει τις περιπτώσεις των Ροντινέι και Μοχίκα για το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα
Η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο κάζο και τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη και να ενισχυθεί στις θέσεις που έχει ανάγκη ενόψει του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ η Ένωση εξέτασε την περίπτωση του Βραζιλιάνου δεξιού οπισθοφύλακα της Φλαμένγκο, Ροντινέι.
Ομως, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Ροντινέι είναι μια περίπτωση που εξετάστηκε στις αρχές Ιουνίου και δεν προχώρησε η υπόθεσή του.
Παράλληλα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που την συνέδεαν με τον Χουάν Μοχίκα της Τζιρόνα. Το tuttomercato έγραψε χθες πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον αριστερό μπακ της Χιρόνα, αυτή απορρίφθηκε και αναμένεται να επανέλθει. Πάντως, ο Δικέφαλος το διέψευσε και αυτό, αναφέρονται πως δεν ισχύει το ιταλικό δημοσίευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
