Μουντιάλ 2022: Θα το σηκώσει επιτέλους ο Λιονέλ Μέσι; Οι book απαντούν!

Sportday.gr

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ζει στους ρυθμούς του Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά ταυτόχρονα αναμένει με αγωνία να μάθει την απάντηση σε ένα ιστορικό ερώτημα: Θα σηκώσει, επιτέλους, το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Λιονέλ Μέσι; Τι απαντούν οι στοιχηματικές εταιρίες!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα «χορέψει» για τελευταία φορά ο Λιονέλ Μέσι σ’ ένα Μουντιάλ. Στα 35 του, πλέον, είναι η τελευταία του ευκαιρία για να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχοντας απελευθερωθεί από το… βάρος του να πάρει κάτι με την Αργεντινή αφού κατέκτησε το Copa America, τώρα πάει για να διασκεδάσει.

Ο Λιονέλ Μέσι λέει πως το μόνο που ζηλεύει από άλλους παίκτες είναι τα… νιάτα. Θα ήθελε να ξαναζήσει την καριέρα του, αν και δεν μετανιώνει για όσα δεν πέτυχε – τα οποία είναι ελάχιστα. Θα είναι, όμως, αυτό το Μουντιάλ του;

Η άνοδος της Αργεντινής

Η Αργεντινής τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ήταν μέσα στην πρώτη 5άδα των ισχυρών υποψηφίων για την κατάκτηση του τίτλου σε όλες τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες. Όταν άρχισαν να φαίνονται τα προβλήματα στην Αγγλία και έγιναν γνωστές οι σημαντικές απουσίες του Πολ Πογκμπά και του Εν’ Γκολό Καντέ στη Γαλλία, το στάτους της άλλαξε.

Αυτομάτως η Βραζιλία έγινε το μεγάλο φαβορί με τους book να την προσφέρουν σε τιμές μεταξύ 4,50 και 5,00. Η Αργεντινή έγινε η δεύτερη με τις περισσότερες πιθανότητες και προσφέρεται ως επί το πλείστον στο 6,50. Η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία και η Γερμανία ακολουθούν σε τιμές από 7,25, 8,00 ως και 15,00.

Ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, «πέταξε» τον τίτλο του φαβορί πάνω από την ομάδα του. «Η Βραζιλία και η Γαλλία είναι τα φαβορί. Έχουν εξαιρετικές ομάδες. Εμείς είμαστε υποψήφιοι γι’ αυτό που σημαίνει ιστορικά η Αργεντινή για το ποδόσφαιρο, αλλά κάθε Μουντιάλ είναι πάρα πολύ δύσκολο», τόνισε. «Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα», συμπλήρωσε.

Χρυσό Παπούτσι και Χρυσή Μπάλα

Η μείωση της απόδοσης της Αργεντινής από τιμές του 12,00 του 10,00 και του 8,00 οφείλεται και στον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι. Έχει βρει και πάλι τη φόρμα του αυτή τη σεζόν έπειτα από μια κανονική προετοιμασία. Λάμπει στον αγωνιστικό χώρο με την Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας διψήφιο αριθμό τερμάτων και γκολ.

Ο Λιονέλ Μέσι, μάλιστα, είναι πλέον το φαβορί για να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα στο Μουντιάλ του Κατάρ, το βραβείο που πηγαίνει στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του τουρνουά. Προσφέρεται στο 9,00. Δίνεται, δε, στο 13,00 για να βγει πρώτος σκόρερ με τους Χάρι Κέιν και Κιλιάν Εμπαπέ να προηγούνται στις… προτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών. Μαζί με τον Νεϊμάρ, προσφέρονται στο 6,00 ώστε να μοιράσουν τις περισσότερες ασίστ και βρίσκονται μπροστά από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News