ΑΕΚ: Φέρνει δεξί μπακ από top πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση δεξιού μπακ από top πρωτάθλημα, ο οποίος θα έρθει και θα μπει άμεσα στην ενδεκάδα της ομάδας.

Κοντά σε ακόμα μια μεταγραφή είναι η ΑΕΚ!

Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Βελέζ Μόσταρ στο UEFA Conference League, η Ένωση απέκτησε τον Εχσάν Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά και σε δεξί μπακ.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει και ο οποίος αγωνίζεται σε top πρωτάθλημα.

Πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, που έρχεται από γεμάτες σεζόν και είναι σε ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία. Η ΑΕΚ δουλεύει μεθοδικά την υπόθεση ώστε να μην υπάρξει κάποια αρνητική τροπή και εκτιμούν πως δεν μπορεί να χαλάσει πια η υπόθεση.

Η Ένωση φιλοδοξεί να κλείσει άμεσα το κενό που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Αλλωστε, πέραν της ανάγκης που υπήρχε εξ αρχής για ενίσχυση με έναν ποιοτικό παίκτη, πλέον υπάρχει και το ζήτημα με τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη που θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News