Μουντιάλ 2022: Έκλεψαν ρεπόρτερ on air και της ζήτησαν να διαλέξει ποινή για τους κλέφτες

Facebook (Dominique Metzger)

Πολιτισμικές διαφορές στο Κατάρ που διοργανώνει το Μουντιάλ 2022 με την αστυνομία να ζητά από θύμα ληστείας να επιλέξει την ποινή για τους ληστές.

Μουντιάλ 2022: Έκλεψαν ρεπόρτερ on air live και της ζήτησε να διαλέξει ποινή για τους κλέφτες

Απίστευτο κι όμως… Καταριανό. Θύμα κλοπής και μάλιστα live έπεσε μία ρεπόρτερ από την Αργεντινή στο Κατάρ. Το απίστευτο ήταν ότι η αστυνομία της ζήτησε να επιλέξει αυτή την ποινή που θα ήθελε να επιβληθεί στους κλέφτες.

Όλα έγιναν στη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του καναλιού «ΤΝ» και ενώ η Dominique Metzger βρισκόταν στον «αέρα». Κάποιος της άρπαξε από την τσάντα της χρήματα, πιστωτικές κάρτες και έγγραφα.

Όπως η ίδια αναφέρει instagram, στη συνέχεια εντόπισε πολιτισμικές διαφορές με τους αστυνομικούς: «Εκεί άρχισαν οι πολιτιστικές διαφορές. Η αστυνομικός μου είπε ότι έχουν παντού κάμερες και ότι θα εντοπίσουν τον κλέφτη με ανίχνευση προσώπου. Στη συνέχεια με ρώτησε τι ποινή θέλω να του επιβάλουν όταν τον πιάσουν!».

Όταν η Ντομινίκ είπε ότι την ενδιαφέρει απλά να βρεθούν τα πράγματα που είχε χάσει η αστυνομικοί επέμεναν να τους πει ποια ποινή επιλέγει. Όντως επρόκειτο περί πολιτισμικής διαφοράς…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News