Mουντιάλ 2022: Πέθανε καλύπτοντας τηλεοπτικά τη διοργάνωση
Το ITV Sport ανακοίνωσε ότι ο τεχνικός διευθυντής του Ρότζερ Πιρς πέθανε ενώ δούλευε στο Μουντιάλ 2022.
Ο Ρότζερ Πιρς ήταν υπεύθυνος για την κάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Κατάρ και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας των ΗΠΑ με την Ουαλία.
Δούλευε για την ITV επί 43 χρόνια και ήταν μόλις πέντε εβδομάδες πριν από τη σύνταξη. Ο Πιρς κάλυπτε για την τηλεόραση για όγδοη φορά Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή όμως έμελλε να είναι και η τελευταία του.
Ο παρουσιαστής της ITV Sports ανακοίνωσε στον αέρα τον θάνατό του: «Έχουμε κάποια πολύ θλιβερά νέα να σας μεταφέρουμε από εδώ στο Κατάρ»..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
