Στοίχημα: Η ευκαιρία του Εντέν Αζάρ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (23/11).

Στο «Ahmad bin Ali Stadium», το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Καναδά στην πρεμιέρα τους για τον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που προσφέρει το κουπόνι του στοιχήματος.

Το Βέλγιο δεν θα έχει τον Ρομέλου Λουκάκου στην επίθεσή του και ως εκ τούτου το επιθετικό βάρος θα πέσει σε άλλους παίκτες. Ο Μίτσι Μπατσουαγί αναμένεται να είναι ο βασικός σέντερ φορ, ενώ πίσω του στο 3-4-2-1 που λογικά θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, θα βρίσκονται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κι ο Εντέν Αζάρ.

Ο Εντέν Αζάρ θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και απέναντι στους αργούς κεντρικούς αμυντικούς του Καναδά μπορεί να βρεθεί απέναντι σε μια μοναδική ευκαιρία να λάμψει στο πρώτο ματς του Μουντιάλ 2022. Αν μη τι άλλο το κίνητρο του ίδιου βρίσκεται στα ύψη. Αυτή είναι ακόμη μια δύσκολη σεζόν για τον Βέλγο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης που νιώθει καλύτερα όταν φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του απ’ ότι εκείνη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Με τον Καναδά να παίζει ανοικτά, με ενθουσιασμό και να μην φοβάται, το Βέλγιο μπορεί να βρει χώρους και εκεί ο Αζάρ έχει το ταλέντο για να κάνει τη διαφορά. Το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς προσφέρεται στο 3,25 και αξίζει το ρίσκο.

21:00 Βέλγιο-Καναδάς              Εντέν Αζάρ να σκοράρει οποτεδήποτε             (3,25)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News