Maestro: Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε την είσοδό της στη σειρά και το twitter «υποκλίθηκε» στο ταλέντο της

Facebook
Κρυμμένα μυστικά του πρωταγωνιστή της σειράς βγαίνουν στην επιφάνεια με πιο σημαντικό αυτό που αφορά την προσωπική του ζωή.
Το χθεσινό έκτος επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” είναι μια αναδρομή στη ζωή του Ορέστη και τον τρόπο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να πάει να μείνει στους Παξούς.
Κρυμμένα μυστικά του πρωταγωνιστή της σειράς βγαίνουν στην επιφάνεια με πιο σημαντικό αυτό που αφορά την προσωπική του ζωή. Ο Ορέστης, όπως αποκαλύπτεται είναι παντρεμένος… Η Στεφανία Γουλιώτη είναι η ηθοποιός που υποδύεται τη σύζυγό του στη σειρά και έκανε την εμφάνισή της στο χθεσινό επεισόδιο.
Διαβάστε περισσότερα στο parapolitka.gr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
