Ολυμπιακός Μεταγραφές: Γύρισε ο Μαντσίνι και ξεκαθαρίζει το θέμα

Eurokinissi

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι αρέσει στον Ολυμπιακό και άμεσα θα μιλήσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές για να δουν αν μπορεί να υλοποιηθεί η μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ του Άρη.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται στο μεταγραφικό… κάδρο του Ολυμπιακού εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες έχει μπει για τα καλά σε πρώτο πλάνο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν εξτρέμ και ο Αργεντινός του Άρη αρέσει πολύ.

Από την Παρασκευή (25/11) ο 26χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την άδεια που είχε πάρει και είχε πάει στην πατρίδα του, την Αργεντινή για να βαφτίσει το παιδί του. Ο Μαντσίνι γνωρίζει φυσικά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού όπως γνωρίζει και ο Άρης.

Το θέμα πια είναι να μιλήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές για να ξεκαθαριστεί αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή ή αν ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλη λύση. Είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα πληρώσουν όσο όσο για τον Μαντσίνι, υπάρχει συγκεκριμένη εκτίμηση της τιμής του και δεν θα ξεπεραστεί.

Εξάλλου μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πλήρωσε πολλά χρήματα για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον οποίο ως τώρα δεν έχει πάρει τίποτα. Ενδεχομένως και ο συγκεκριμένος φορ να γίνει διαπραγματευτικό ατού στην προσπάθεια υλοποίησης ενός deal για τον Μαντσίνι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News