Στοίχημα: Φαβορί η Γαλλία αλλά... με δυσκολία
Oι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το σημερινό ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Γαλλία και την Δανία
Γεια και χαρά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε χθες και σήμερα θα αναλύσουμε το απογευματινό ματς του 4ου ομίλου ανάμεσα στην Γαλλία και την Δανία.
Ιδανικά μπήκαν στη διοργάνωση οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, επικρατώντας 4-1 της Αυστραλίας στην πρεμιέρα, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Έδειξαν πολλές επιθετικές αρετές και αν και νωρίς απέδειξαν πως μπορούν να υπερασπιστούν το τρόπαιο. Με νίκη σήμερα θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε απέναντι στην Τυνησία η Δανία, την πρώτη αγωνιστική και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς, για να αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Προβάδισμα έχουν σίγουρα οι Γάλλοι, αλλά και οι Δανοί έχουν ισχυρό κίνητρο. Θα παλέψουν το παιχνίδι και η ισοπαλία στο ημίχρονο θα είναι η πρώτη μας επιλογή. Η απόδοση στον άσο δεν μπορεί ωστόσο να μας αφήσει αδιάφορους και θα τον εμπιστευτούμε.
18:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ Χ ΗΜ. (2.10)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
18:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ 1 (1.85)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
