ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ρόστερ 22 παικτών θέλει ο Κάρλο Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να δείξει την πόρτα της εξόδου σε πέντε παίκτες με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ότι θέλει ένα ρόστερ μικρότερο των 27 ποδοσφαριστών. Θεωρεί ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, είναι αρκετό να έχει δύο παικτες σε κάθε θέση, έχοντας στο μυαλό του δύο βασικά στοιχεία. Πρώτον ότι υπάρχουν τρεις παίκτες προερχόμενοι απο τη δεύτερη ομάδα, οι οποίοι θα έχουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής φέτος. Είναι ο αμυντικός μέσος Μιγκέλ Μπλάνκο, το αριστερό μπακ Μιγκέλ Γκουτιέρεθ και ο κεντρικός αμυντικός Βίκτορ Τσουστ. Από την άλλη έχει και παίκτες που μπορουν να παίξουν σε παραπάνω από μια θέση όπως ο Λούκας και ο Αλάμπα.

Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να αποχωρήσουν λοιπόν πέντε παίκτες, αν και θα ήταν ευχαριστημένοι και με τέσσερις αποχωρήσεις. Βεβαίως το θέμα δεν προχωράει πάρα πολύ, όπως έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτοί που έχουν πάνω τους το… πωλητήριο είναι ο Ίσκο, ο Γιόβιτς και ο Μαριάνο. Για τον πρώτο υπήρχαν σενάρια περί αλλαγής κλίματος στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν επιβεβαιώνονται ούτε στο ελάχιστο.

Ο Τάκε Κούμπο φαίνεται ότι έχει μέλλον, αλλά για την ώρα αυτό που ακούγεται είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει τρόπο να τον δώσει δανεικό, παρά τα όσα θετικά έχουν ειπωθεί μετά τις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Κούμπο είναι ο ένας εκ των τεσσάρων μη κοινοτικών της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ξέρει ότι πρεπει να έχει μέχρι τρεις εγγεγραμμένους. Οι άλλοι τρεις είναι ο Μιλιτάο, ο Βινίσιους και ο Ροντρίγκο. 

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να αποκτήσει ισπανικό διαβατήριο ο Βινίσιους και το θέμα αυτό επηρεάζει άμεσα την κατάσταση του Ροντρίγκο, για τον οποίο υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να τον γράψουν στη δεύτερη ομάδα, μέχρι να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά με τον Βινίσιους. Αν γίνει αυτό, ο Ροντρίγκο δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, αλλά άνετα θα μπορεί να το κάνει στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Η άλλη επιλογή είναι να δοθεί δανεικός σε ομάδα πρώτης γραμμής, για να έχει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στον αντίποδα υπάρχει μια περίπτωση παίκτη, οι οποίος έχει ανατρέψει την κατάσταση και απ’ ότι φαίνεται θα έχει το ρόλο του μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλάμε φυσικά για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος αν βγάλει τελικά τον καλό εαυτό του ξανά με την ομάδα του Αντσελότι, τότε σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε με την καλύτερη εσωτερική μεταγραφή του καλοκαιριού σε όλην την Ευρώπη. Επιπλέον έχει επιβεβαιωθεί εδώ και μερικές μέρες ότι δεν πιάνει θέση μη κοινοτικού, οπότε…ένα πρόβλημα λιγότερο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News